Miksi WordPress?

Sanavarma

Olemme toteuttaneet valtaosan verkkosivustoteutuksistamme WordPressillä. (Kappalemäärällisesti reilut 200 sivua vuonna 2022) Olemme kehittäneet WordPress-osaamistamme jo vuodesta 2012, jolloin julkaisujärjestelmä oli vielä paremmin tunnettu blogialustana. Nyt on toisin; kuten voimme maailman käytetyimmät julkaisujärjestelmät julkaisujärjestelmien käyttöä vertailevasta Wappalyzerin datasta nähdä, on WordPress heittämällä maailman suosituin julkaisujärjestelmä vuonna 2022.

 

WordPress on siis maailman suosituin julkiasujärjestelmä – eräänlainen julkaisujärjestelmien Windows tai Google. Täten WordPressille on tehty valtava määrä hyödyllisiä lisäosia, joita voidaan valjastaa sivun käyttöön. (Joskin harkintaa tulee käyttää, sillä suuri määrä tuo mukanaan myös paljon turhia ja jopa haitallisia lisäosia). Jos haluat tietää, mitä verkkosivun julkaisujärjestelmä tarkoittaa, voit lukea lisää tästä.

 

1.WordPress on helppo sisäistää ja käyttää

 

WordPressin käyttöliittymä on miellyttävä niin käyttäjälle kuin kouluttajallekin, sillä sen loogisuus avautuu uudelle käyttäjällekin jo tunnissa-parissa. Sisällöntuotanto on WordPressin kovaa ydintä, ei vähiten siksi, että se oli aiemmin yksinomaan blogialusta. WordPressin päivittäminen ei oikein toteutettuna vaadi koodaustaitoja, joten asiakas ei ole riippuvainen jatkuvasti IT-tuesta päivittäessään sivuja. WordPress on kuin tehty sisällöntuotantoon.

 

Räätälöityt WordPress-ratkaisut saattavat olla keskenään hyvin erilaisia: meillä sivusta tehdään aina asiakkaan tarpeita palveleva niin toiminnallisuuksien kuin sivun päivitysmahdollisuuksien puolesta.

 

2. WordPress on hakukoneystävällinen

 

Koska halvat kikat alkavat olla lopussa, on sisällöntuotto ainoa keino tulla luonnollisesti löydettäväksi Googlesta. Google on siinämäärin lammas, että se pitää siitä mistä ihmisetkin – ja koska WordPressin logiikka avautuu ihmiselle, suosii Google sitä hakutuloksissaan.

 

3. WordPress hyödyntää avointä lähdekoodia

 

Vielä nykyäänkin valitettavan moni toimisto tarjoaa asiakkailleen omia julkaisujärjestelmiään tavallisen verkkosivun pohjaksi. Niiden hyödyt jäävät palveluntarjoajalle, joka yleensä laskuttaa juoksevaa kulua pelkästä julkaisujärjestelmän käytöstä. Suljetun järjestelmän toimittajaloukku on verrattavissa pitkään kytkykauppaan, jota ei saa purettua sisältöjä menettämättä. WordPress hyödyntää avointa lähdekoodia ja sitä kehitetään ympäri maailmaa jatkuvasti – ja se on käyttäjälleen ilmainen, poislukien lukuisat maksulliset lisäosat. WordPress-sivujen kehittäminen onnistuu kaikilta verkkosivuja toteuttavilta yrityksiltä, joten toimittajaloukkua ei ole syytä pelätä.

 

4. Tietoturva

 

WordPress on maailman suosituin CMS – joka väistämättä johtaa siihen, että julkaisujärjestelmä, ja sen mahdolliset heikkoudet, kiinnostavat pahantekijöitä. Oikeat toimenpiteet WordPressin käytössä, palvelinturvallisuus sekä sivuston ylläpito ajankohtaisine turvallisuuspäivityksineen edesauttavat sitä, että verkkosivusi pysyy oikeissa käsissä. Me tarjoamme asiakkaillemme WordPress-turvaa, jolloin huolehdimme verkkosivujen jatkuvasti päivittämisestä ja tietoturva-asioista.

 

5. Räätälöitävyys

 

WordPress ei rajoita luovuutta tai teknisiä ominaisuuksia.

 

Kaipaatko lisäperusteluja WordPressin puolesta? Ota yhteyttä:

Mikko Blomberg Sanavarma

Projektipäällikkö
Mikko Blomberg
044-5231358
mikko.blomberg@sanavarma.fi

X

Miten voimme auttaa?