Digitaalinen markkinointi

Parempia tuloksia datan avulla

Digitaalinen markkinointi on kattotermi kaikelle verkossa tapahtuvalle markkinoinnille. Se voi sisältää esimerkiksi hakukoneoptimointia (SEO), hakukonemarkkinointia (SEM), sosiaalisen median markkinointia, hakusana-analyysejä, chatbottien rakennusta, ja optimointia tai audiomainontaa. Kokonaisvaltaiset toteutukset ovat yleensä jatkuvia palvelukokonaisuuksia, joihin sisältyy palvelut asiakkaan tarpeen mukaan. Digitaalinen markkinointi on parhaimmillaan pitkässä juoksussa, sillä pidemmällä aikavälillä tehdyt ratkaisut perustuvat yhdessä määritettyjen tavoitteden lisäksi kanavista saatuun dataan.

Datasta asiaa

Digitaalisen markkinoinnin selkein etu on kaiken mitattavuus numeroin. On turha arvailla markkinointitoimien tehoa, kun oikeilla mittareilla päästään käsiksi avainasioihin. On turha optimoida verkkosivua sisällölle, jota kukaan ei todellisuudessa hae. Siksi myös digimarkkinoinnissa on syytä tutkia ennen hutkimista. Kun pohjatyö tehdään hyvin ja mittarit on pystytetty, on kehityksen ja trendien seuraaminen hedelmällisempää. Näin päästään myös kiinni toteutettujen kampanjoiden tehoon ja hinta/teho-suhteeseen sekä esimerkiksi verkkosivun kehityksen vaikutuksiin sivuille oleellisiin hakutermeihin.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lopettaa arvailun digitaalisen markkinoinnin tehosta,

Sanavarma
SEO - Hakukoneoptimointi
Sanavarma
SEM - Hakusanamarkkinointi
Sanavarma
Sosiaalisen median markkinointi
Sanavarma
Hakusana-analyysit
Sanavarma
Hakusanaseuranta

Hakusana-analyysi & verkkosivujen auditointi

Hakusana-analyysi antaa kattavan kuvan verkkosivun pärjäämisestä Google-hauissa. Se on tyypillisesti hakukoneoptimoinnin ensimäinen askel, jonka perusteella asetetaan optimoinnin tavoitteet. Verkkosivujen auditointi samassa yhteydessä antaa sivun tilasta hyvän kokonaiskuvan ja paljastaa sivun ongelmakohdat.

alk. 640€

Hakukonemarkkinointi - Google Ads

Google Ads tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvattaa sivuille saatavaa liikennettä ja sitä kautta yhdeydenottoja ja kauppaa nopeasti. Vaikka hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi kulkevat usein käsi kädessä, saavutetaan Google Adsin avulla tuloksia nopeammin. Google Ads-projekteihin sisältyy tyypillisesti kampanjan suunnittelu, rakennus sekä ylläpito, optimointi ja raportointi.

Alk. 150€/ kk + mediabudjetti

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media ja varsinkin Facebookin kanavat ovat yhä erittäin suosittuja ja käytettyjä. Sen vuoksi markkinointi somessa on erittäin tehokasta ja yleensä mediakustannuksiltaan Googlea edullisempaa. Some-kampanjoita toteutetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä sovitulla roolijaolla, mutta työhön sisältyy yleensä sisällön tuottaminen, julkaisu, kohdistus, mainostus ja raportointi.

Alk. 300€ / kk + mediabudjetti

TOTEUTUKSIA

Lukkan

Yhteistyö Lukkanin kanssa käynnistyi kesällä 2020, kun meidät valittiin toteuttamaan Lukkanin brändiuudistusta ja verkkosivustoa.

Woodly

Woodlyn ja Sanavarman yhteistyö alkoi vuonna 2020 verkkosivuston uudistamisella.