Koulutuspalvelut

Digitaalisen markkinoinnin koulutusta yrityksille, valmennustaloille ja oppilaitoksille

Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin täsmäkoulutuksia ja koulutuskokonaisuuksia yrityksille, valmennustaloille ja oppilaitoksille. Koulutuskokonaisuudet ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeen, ryhmän koon ja lähtötason perusteella. Parhaimmillaan koulutukset muodostavat useamman päivän kokonaisuuden, johon sisältyy ennakkomateriaalia, ryhmätehtäviä sekä varsinaiset koulutuspäivät joko etänä tai lähikoulutuksena.

Tällä hetkellä tarjoamme seuraavia koulutuskokonaisuuksia:

Digitaalinen markkinointi

Sisältäen somemarkkinoinnin, sisällöntuotannon, social sellingin ja sisältömarkkinoinnin perusteet).

Ohjeellinen mitta kaksi koulutuspäivää, 7 tuntia per päivä.

Yrityksen verkkosivut 2021

Verkkosivujen tarkoitus ja toimintalogiikka. Antaa näkökulmaa niin verkkosivujen ostamiseen kuin niiden kehittämiseenkin, niin teknisten, sisällöllisten kuin visuaalistenkin asioiden osalta.

Ohjeellinen mitta yksi koulutuspäivä, 7 tuntia per päivä

Lisämyyntiä sisältömarkkinoinnilla

Käytännönläheinen ja kokonaisvaltainen perehdytys sisältömarkkinoinnin maailmaan. Koulutuksessa hyödynnetään workshop-toimintatapaa, jossa ideoidaan ja otsikoidaan yrityksellenne hyvää sisältöä ja etsitään sille oikeat jakelukanavat.

Ohjeellinen mitta yksi koulutuspäivä, 7 tuntia per päivä

Kouluttaja

Mikko Blomberg on vetänyt viimeisen viiden vuoden aikana kymmeniä sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin koulutuksia lähinnä Lahdessa ja pääkaupunkiseudulla. Blomberg on kouluttajana käytännönläheinen ja asiakkaan tarpeiden mukaan joustava. Sisällöntuotannon ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisena hänellä on hyvä ymmärrys alan trendeistä ja toisaalta viestinnän muuttumattomista perusasioista.

Vuosien 2018-2021 järjestetyiden koulutuksien arvioinneissa asteikolla 1-5 annettiin kokonaisarvosanaksi 4,36. Koulutuksen ammatillinen hyöty pisteytettiin luvulla 4,07. Kysymykseen, jossa arvioitiin Blombergin osaamista aiheen asiantuntijana vastausten keskiarvo oli 4,57. Kysymykset esitettiin kaikille osallistujille koulutuspäivien jälkeen.

Vapaamuotoisia osallistujien kommentteja koulutuksista:

• ”Jäi hyvät fiilikset koulutuksesta ja sai apua tärkeisiin kysymyksiin.”

• ”Kouluttaja oli selkeästi aiheensa ammattilainen ja plussaa hänen esiintyjäntaidoistaan. Hän osasi selkeästi artikuloida asiansa, ja häntä oli helppo kuunnella. ”

• ”Päivän sisältö oli hyvä ja käsittelyssä tuli esille monia käytännön esimerkkejä ja opastusta. Kouluttajan tyyli oli sopivan rento ja rohkaisi keskustelemaan ja puhe oli selkeää.”

• ”Ihanan hyvä ja antoisa päivä! Ennakkotehtävät olivat hyviä!”

• ”Todella mukava ja miellyttävä kouluttaja, sain todella paljon irti tästä päivästä.”

Sanavarma
Uutta osaamista henkilökunnalle
Sanavarma
Parempia tuloksia kokonaisuuksien ymmärtämisellä
Sanavarma
Räätälöimme koulutuskokonaisuudet teidän tarpeisiinne

Digitaalinen markkinointi / 2 päivää

Somemarkkinoinnin, sisällöntuotannon, social sellingin ja sisältömarkkinoinnin perusteet

1580€

Yrityksen verkkosivut 2021 / 1 päivä

Verkkosivujen tarkoitus ja toimintalogiikka. Antaa näkökulmaa niin verkkosivujen ostamiseen kuin niiden kehittämiseenkin, niin teknisten, sisällöllisten kuin visuaalistenkin asioiden osalta.

790€

Lisämyyntiä sisältömarkkinoinnilla / 1 päivä

Käytännönläheinen ja kokonaisvaltainen perehdytys sisältömarkkinoinnin maailmaan. Koulutuksessa hyödynnetään workshop-toimintatapaa.

790€