Verkkokauppa

Verkkokauppa

Oletko hankkimassa verkkokauppaa puhtaalta pöydältä tai lisäämässä verkkokaupan olemassa olevalla sivullesi?

 

Meillä on yli 10 vuoden kokemus WooCommerce-verkkokauppojen toteutuksesta. Toteutamme isot ja pienet verkkokaupat, joten kysy rohkeasti lisää.

 

Monesti verkkokaupat mielletään niin isoiksi projekteiksi, etteivät pienet yritykset voi sellaisista unelmoidakaan. Me toteutamme myös pienempiä verkkokauppoja, joita voidaan liiketoiminnan kehittyessä laajentaa ja monipuolistaa.

 

Toteutamme verkkokauppoihin myös monenlaisia erikoisratkaisuja. Tähän mennessä eteen ei ole tullut toiveita, joita emme olisi pystyneet toteuttamaan. Yleensä kysymys onkin siitä, mitä on kannattavaa ja kustannustehokasta heti, ja mitä kenties myöhemmin. Toteuttamamme verkkokaupat sisältävät usein rajanpintoja ja yhteyksiä esimerkiksi varastonhallintajärjestelmiin tai muihin toiminnanohjauksen järjestelmiin. Toinen usein toteuttamamme erikoisuus on skaalautuva hinnoittelu, joka mahdollistaa myös mittatilaustuotteiden myynnin verkkokaupasta.

 

Toteutamme verkkokauppoja ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja kokonaisvaltaisesti: tämä tarkoittaa, että laadukkaan verkkosivun lisäksi pystymme auttamaan myös asiakkaiden ohjaamiseksi sivuille hakukoneoptimoinnin ja markkinointiratkaisujen avulla.

 

Kehitystyö, ylläpitopalvelut, SEO-optimointi/seuranta sekä näkyvyyden parantaminen tukikanavissa ovat osa palvelukokonaisuuttamme. Korostamme myös, että vastaamme ongelmatilanteissa puhelimeen.

Ota yhteyttä

Sanavarma
WooCommerce-verkkokaupat
Sanavarma
Myös erikoisratkaisut
Sanavarma
Toteutamme myös pienemmät verkkokaupat- kysy rohkeasti lisää!

Näin verkkokauppaprojekti etenee

1.

Starttipalaveri

Aloituspalaverissa pureudutaan tavoittesiinne, toiveisiinne ja yritykseenne. Hyvä yhteistyö lähtee liikkeelle liiketoimintanne ymmärtämisestä. Palaverin lopputuloksena projektin roolit ja aikataulu lyödään lukkoon.

2.

Sisältörakenne ja visuaalinen suunnittelu

Lyödään lukkoon verkkosivun sisältörakenne ja toteutetaan suunnitelma sivuston ulkoasusta.

3.

Tekninen toteutus ja tuotteiden syöttäminen

Verkkokauppa rakennetaan Sanavarman testipalvelimelle, jossa se on nähtävillä projektin osapuolille verkkoympäristössöä. Kauppa testataan kattavasti eri laitteilla ja samalla hiotaan esimerkiksi sivun mobiilitoimivuus kuntoon. Tärkeässä osassa ovat myös itse kauppatoimintojen testaus erilaisten testiostosten muodossa.

4.

Julkaisu

Sivusto ja kauppa julkaistaan. Julkaisun yhteydessä sivustolle lisätään tarvittavat seurantapikselit, kuten Googlen analytiikkatyökalut. Sivuston julkaisun yhteydesä tai sitä ennen opetetaan asiakas käyttämään sivua.

5.

Kehitys

Kun sivu on julkaistu, alkaa sivun analysointi niin datan kuin saadun palautteenkin perusteella. Sivun elinkaaressa julkaisu on yksi askel, ja kehitys toimia kannattaa jatkaa heti julkaisun jälkeen. Käyttöön voidaan ottaa esimerkiksi hakukoneoptimointia, Google-markkinointia tai some-markkinointia.

Ota yhteyttä

Esimerkkejä kokonaisuuksista:

Pienet verkkokaupat

Verkkosivun ja verkkokaupan alustan perustaminen. Kaupan osalta maksukanavan avaaminen sekä muut tarvittavat toimenpiteet. Loistava valinta, kun haluat perusasiat kuntoon nopeasti ja varmasti. Sivussa huomioidaan korkea tekninen laatu, visuaalisuus ja kehitysmahdollisuudet liiketoiminnan kehittyessä.

Pienissä verkkokaupoissa on usein vain muutamia tuotteita, eikä niillä ole erityisominaisuuksia.

Alk. 2900€

Yksilölliset ja laajat verkkokaupat

Toteutamme monipuolisesti myös haastavammat verkkokaupparatkaisut. Tyypillisissä toteutuksissa on mukana rajapintoja esimerkiksi varasto- tai toiminnanohjausjärjestelmään. Mukana voi myös olla monenlaisia muita erikoisuuksia alkaen mittatilaustuotteiden reaaliaikaisesta hinnoittelusta.

Toteutemma verkkosivuratkaisut palvelemaan tavoitteita. Verkkosivumme latautuvat nopeasti, ovat näyttävät ja uskottavat ja löytyvät hyvin Googlessa. Lisäpalveluillamme varmistat, että sivusto saadaan tuottamaan parasta mahdollista tulosta heti julkaisusta asti.

Alk. 4900€

X

Miten voimme auttaa?