WordPress-verkkosivut

Meiltä saat tarpeidesi mukaan räätälöidyt WordPress -verkkosivut

Meille verkkosivu on kokonaisuus, jossa varma tekninen toteutus yhdistyy houkuttelevaan ulkoasuun, selkeään käyttöliittymään ja vahvaan viestiin. Vahvuutenamme ovat yksilöllisesti räätälöidyt WordPress -sivustot, joissa teknisinä arvoina painotamme löydettävyyttä, nopeutta sekä ulkoasullista vaikuttavuutta.

Toteutamme yksilöllisiä kokonaisuuksia tarpeesi ja toiveesi huomioiden, edustit sitten yritystä, julkista- tai yhdistyssektoria. Kokonaisuuteen kuuluu lähtökohtaisesti kokemuksella ja pietiteetillä copy-writing sekä visuaalinen suunnittelu.

Emme mielellämme jätä asiakkaitamme rauhaan julkaisun jälkeen. Kehitystyö, ylläpitopalvelut, SEO-optimointi/seuranta sekä näkyvyyden parantaminen tukikanavissa ovat osa palvelukokonaisuuttamme. Korostamme myös, että vastaamme ongelmatilanteissa puhelimeen.

Ota yhteyttä!

Sanavarma
WordPress-verkkosivut räätälöitynä
Sanavarma
Tiukat latausnopeudet, helppo päivitettävyys
Sanavarma
Toteutamme myös verkkokauppoja
Sanavarma
Laajasti tukipalveluja - meiltä saat aina apua!

Starttipaketti

Loistava valinta, kun haluat perusasiat kuntoon nopeasti ja varmasti. Edustava, nopea ja saavutettava verkkosivusto tehdään rakentamaamme modulaariseen teemaan.

Alkaen 2000€

Custom-verkkosivut

Palvelukokonaisuus jossa sivusto saa yksilöllisen teknisen toteutuksen yhdistettynä uniikkiin visuaaliseen ulkoasuun. Säväytä ja erotu.

Alkaen 3500€

Verkkokaupat

Yhdistä verkkokauppa osaksi liiketoimintaasi. Korkea toteutusstandardi yhdistettynä verkkokaupan vaatimuksiin – aloita sähköinen kaupankäynti kanssamme.

Alkaen 4000€