Verkkosivut

Verkkosivut

Oletko hankkimassa uutta verkkosivua tai uudistamassa vanhaa?

 

Meillä on yli 10 vuoden kokemus WordPress-verkkosivujen toteutuksesta. Toteutamme laadukkaat, nopeat ja näyttävät verkkosivut yrityksille ja yhdistyksille.

 

Sanavarman verkkosivu on kokonaisuus, jossa tekninen toteutus yhdistyy houkuttelevaan ulkoasuun, selkeään käyttöliittymään ja vahvaan viestiin. Vahvuutenamme ovat yksilöllisesti räätälöidyt WordPress-sivustot, joissa teknisinä arvoina painotamme löydettävyyttä, nopeutta sekä ulkoasullista vaikuttavuutta.

 

Toteutamme verkkosivuja ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa, että laadukkaan verkkosivun lisäksi pystymme auttamaan myös asiakkaiden ohjaamiseksi sivuille hakukoneoptimoinnin ja markkinointiratkaisujen avulla.

 

Kehitystyö, ylläpitopalvelut, SEO-optimointi/-seuranta sekä näkyvyyden parantaminen tukikanavissa ovat osa palvelukokonaisuuttamme. Korostamme myös, että vastaamme ongelmatilanteissa puhelimeen.

Ota yhteyttä

Sanavarma
Visuaalisesti ja teknisesti laadukkaat WordPress-verkkosivut
Sanavarma
Avuksi koko digitaalisen markkinoinnin paletti Googlesta sosiaaliseen mediaan
Sanavarma
Olemme vain puhelinsoiton päässä - meiltä saat aina apua!

Näin verkkosivuprojekti etenee

1.

Starttipalaveri

Aloituspalaverissa pureudutaan tavoitteisiinne, toiveisiinne ja yritykseenne. Hyvä yhteistyö lähtee liikkeelle liiketoimintanne ymmärtämisestä. Palaverin lopputuloksena projektin roolit lyödään lukkoon ja  suunnitellaan alustava verkkosivun rakenne.

2.

Sisältörakenne ja visuaalinen suunnittelu

Lyödään lukkoon verkkosivun sisältörakenne ja toteutetaan suunnitelma sivuston ulkoasusta.

3.

Tekninen toteutus

Verkkosivu rakennetaan Sanavarman testipalvelimelle, jossa se on nähtävillä projektin osapuolille verkkoympäristössä. Sivuja testataan kattavasti eri laitteilla ja samalla hiotaan esimerkiksi sivun mobiilitoimivuus kuntoon.

4.

Julkaisu

Sivusto julkaistaan. Julkaisun yhteydessä sivustolle lisätään tarvittavat seurantapikselit, kuten Googlen analytiikkatyökalut. Sivuston julkaisun yhteydessä tai sitä ennen opetetaan asiakas käyttämään sivua.

5.

Kehitys

Kun sivu on julkaistu, alkaa sivun analysointi niin datan kuin saadun palautteenkin perusteella. Sivun elinkaaressa julkaisu on yksi askel, ja kehitystoimia kannattaa jatkaa heti julkaisun jälkeen. Käyttöön voidaan ottaa esimerkiksi hakukoneoptimointia, Google-markkinointia tai some-markkinointia.

Ota yhteyttä

Esimerkkejä kokonaisuuksista:

Starttipaketti

Loistava valinta, kun haluat perusasiat kuntoon nopeasti ja varmasti.

 

Sivussa huomioidaan korkea tekninen laatu, visuaalisuus ja kehitysmahdollisuudet liiketoiminnan kehittyessä.

Alk. 1900€

Yrityksen verkkosivut

Verkkosivu on tyypillisesti yrityksen tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu.

 

Laadukas verkkosivu löytyy hyvin hakukoneista, viestii haluttuja mielikuvia ja mikä tärkeintä, tuottaa lisää myyntiä.

Alk. 2900€

Verkkokaupat

Yhdistä verkkokauppa osaksi liiketoimintaasi. Toteutamme verkkokauppoja alusta alkaen, tai voimme yhdistää nykyiseen sivuusi verkkokaupan.

 

Toteutamme myös vaativampia verkkokaupparatkaisuja.

Alk. 3900€

X

Miten voimme auttaa?