Aurio Hoiva

Perhe lähelläsi

Kun ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, kuuleminen ja kotona asumisen tukeminen ovat tärkeitä, on valinta Aurio Hoiva.  Aurio Hoivan missiona on kulkea asiakkaan rinnalla tarjoten tukea ja ylläpitää terveyttä tutussa asuinympäristössä, iästä huolimatta.

Olemme toteuttaneet Aurio-hoivalle verkkosivuston yhteistyössä Aurion kanssa. Sivustolle suunniteltiin edellistä sivua selkeämpi sisältörakenne, josta haluttiin oikeiden asioiden löytyvän heti. Lisäksi huomiota on kiinnitetty sivuston päivittevyyteen, sillä Aurio itse huolehtii pitkälti sivun päivittämisestä.

Työstä tarinaksi

Yksi Aurion sivustouudistuksen tavoite oli näyttäytyä yhä varteenotettavampana työpaikkana alueen hoitajille. Sivustolle toteutettu Meille töihin-osio keskittyy yksinomaan kuvaamaan Auriota työpaikkana, työntekijöiden itsensä äänellä. Olemme toteuttaneet Meille töihin-artikkeleita Auriolle useampana erillisinä toteutuksena sivuston julkaisun jälkeen. Sivuston uudistamisen yhteydessä toteutettiin myös uuden ilmeen mukaisia printtimainoksia sekä bussimainontaa rekry-kärjellä.

Katso sivu tästä!

Sanavarma
Verkkosivu
Sanavarma
Sisällöntuotanto
Sanavarma
Printtimateriaalit
Sanavarma
Sanavarma

Lisää töitämme:

Woodly

Woodlyn ja Sanavarman yhteistyö alkoi vuonna 2020 verkkosivuston uudistamisella.

Kanavan panimo

Oluen verkkokauppa - periaatteessa helppo homma, käytännössä Suomen lakien vastainen. Näinpä Kanavan Panimon verkkokauppa ei ole se tyypillisin toteutus, sillä  Suomessa ei nykylainsäädännön puitteissa voi tilata alkoholituotteita ovelleen.