Heatmasters

The Wizards of Metal

Heatmasters on johtava lämpökäsittelypalveluiden ja -laitteiden toimittaja Euroopassa 40 vuoden kokemuksella. Heatmastersilla on useita toimipisteitä Suomessa, Puolassa, Ruotsissa ja Virossa. Yrityksen loppuasiakkaita ovat voimalaitokset, ydinvoimalat, jalostamot,  sellu- ja paperitehtaat, kemianteollisuus, offshoreteollisuus ja raskas konepajateollisuus. 

Kansainvälisesti toimivan Heatmastersin ja Sanavarman yhteistyö alkoi vuonna 2018, kun aloimme toteuttamaan Heatmastersin sosiaalisen median maarkkinointia sekä uutiskirjettä. Sittemmin keskusteluun tuli myös verkkosivuston kehitys, johon valikoiduimme tekijäksi kilpailutuksen jälkeen.

Verkkosivuston uudistuksessa lähdettiin liikkelle sivujen modernisoinnista ja selkeyttämisestä. Tavoitteeksi asetettiin myös hakukonelöydettävyyden kehittäminen ja paremmat integraatriomahdollisuudet erilaisiin järjestelmiin vastaisuudessa. Jo julkaisuvaiheessa sivulle otettiin mukaan esimerkiksi uutiskirjeohjelma MailChimpin integraatio, jolla Heatmasters kerää postituslistalleen uutta yleisöä.

Sivun alasivut sisältävät verrattain paljon sisältöä, ja vaikka sisältösivujen määrää haluttiin karsia, lisättiin harkittuihin kohtiin ankkuri-linkkejä, jotka toimivat oikopolkuina sellaisiin sisältöihin, jotka saattavat muuten hautautua pitkien sivujen alaosiin.

Heatmastersin sivulle on asennettu kieliversiomahdollisuus, joka odottaa vielä sisältöjä – myöhemmin Heatmasters tulee käyttämään sivuillaan englannin kielen lisäksi ainakin suomeja puolaa.

Katso sivusto tästä!

 

 

Sanavarma
Verkkosivusto
Sanavarma
Uutiskirje
Sanavarma
Digitaalinen markkinointi
Sanavarma
Sanavarma

Tsekkaa myös nämä:

Lukkan

Yhteistyö Lukkanin kanssa käynnistyi kesällä 2020, kun meidät valittiin toteuttamaan Lukkanin brändiuudistusta ja verkkosivustoa.

Heatmasters

Kansainvälisesti toimivan Heatmastersin ja Sanavarman yhteistyö alkoi vuonna 2018, kun aloimme toteuttamaan Heatmastersin sosiaalisen median maarkkinointia sekä uutiskirjettä.