Kanavan panimo

Juurevaa olutta Vääksystä

Kanavan Panimo on käsityöläisoluita käymisteitse valmistava pienpanimo Vääksyn idyllissä. Panimo on juurilleen palanneiden Karlstedtin veljesten päivittäinen kunnianosoitus hyvää olutta ja hyvää ruokaa kohtaan. Kippis!

Oluen verkkokauppa – periaatteessa helppo homma, käytännössä Suomen lakien vastainen. Näinpä Kanavan Panimon verkkokauppa ei ole se tyypillisin toteutus, sillä  Suomessa ei nykylainsäädännön puitteissa voi tilata alkoholituotteita ovelleen. Sen sijaan Kanavan Panimon verkkokauppa toimii noutoperiateella: tuotteet voi maksaa valmiiksi verkkokaupassa ja poiketa hakemaan tuotteen vanhassa Vääksyssä sijaitsevasta noutopisteestä.

Räätälöintiä lain puitteissa

Kanavan Panimon verkkokauppa on ulkoisesti tyypillinen, mutta se sisältää muutaman erikoisuuden, sillä tietyt tuotteet pystyy tilaamaan kotiin: yritys myy verkossa nimittäin juomien lisäksi yrityksen oheistuotteita, kuten t-paitoja ja lippiksiä, sekä myös panimovierailuun oikeuttavia lahjakortteja. Näiden tuotteiden kanssa toteutimme räätälöintiä, jolloin tuotteeseen voidaan erikseen merkitä voiko sen tilata kotiin. Lisäksi esimerkiksi panimovierailun lahjakortit myydään minimissään kymmenen kappaleen nipuissa, eikä kaupasta pienempää määrää voi ostaa. Tämänlaiset räätälöinnit ovat verkkokauppaprojekteissa tyypillisiä.

Katso verkkosivu tästä!

Verkkosivun lay-outin on suunnitellut graafikko Jalo Toivio.

Sanavarma
Verkkosivu
Sanavarma
Verkkokauppa
Sanavarma
Sisällöntuotanto
Sanavarma
Sanavarma

Lukkan

Yhteistyö Lukkanin kanssa käynnistyi kesällä 2020, kun meidät valittiin toteuttamaan Lukkanin brändiuudistusta ja verkkosivustoa.

Woodly

Woodlyn ja Sanavarman yhteistyö alkoi vuonna 2020 verkkosivuston uudistamisella.