Mediseam

Turvallinen ja kestävä

Mediseam tyhjiöpatja ja -lasta tuoteperheen tuotteita käyttävät mm. pelastuslaitokset, puolustusvoimat, sairaankuljetusyritykset, hammaslääkäriasemat sekä pelastus -ja hoitoalan oppilaitokset. Laadukkaat ja kestävät Mediseam-tuotteet valmistetaan Nastolassa kotimaisena käsityönä käyttäen kotimaisia ja eurooppalaisia laatumateriaaleja.

Aloitimme yhteistyön Mediseamin kanssa vuonna 2014, jolloin yritys sijaitsi vielä Hollolassa. Omisajanvaihdoksen ja palvelukattauksen laajenemisen myötä Nastolaan muuttanut yritys piti tärkeänä tuoda esiin laajentunutta tuotekattaustaan myös verkkosivulla.

B2b-kauppaa verkossa

Verkkosivuston totetuksen jälkeen vuonna 2018 toteutimme Mediseamille vahvasti räätälöidyn verkkokaupan. Kaupan erikoisuutena ovat skaalautuvat tuotteet, joiden hinta vaihtelee reaaliaikaisesti asiakkaan määrittämien asetusten mukaan. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi tuotteiden mitat, materiaalit, värit ja muut saatavilla olevat erikoisominaisuudet. Mediseam myy tuotteita verkossa pääasiassa yritysasiakkailleen, jotka myös kuuluvat erilaisiin asiakasryhmiin.

Katso verkkokauppa tästä!

Sanavarma
Verkkosivu
Sanavarma
Verkkokauppa
Sanavarma
Printtimateriaalit
Sanavarma
Sanavarma

Näitkö jo nämä?

Aurio Hoiva

Olemme toteuttaneet Aurio-hoivalle verkkosivuston ja mm. rekrytointimarkkinointia.

Kanavan panimo

Oluen verkkokauppa - periaatteessa helppo homma, käytännössä Suomen lakien vastainen. Näinpä Kanavan Panimon verkkokauppa ei ole se tyypillisin toteutus, sillä  Suomessa ei nykylainsäädännön puitteissa voi tilata alkoholituotteita ovelleen.