Sanavarma?

27/08/2021
Sanavarma

Sanavarma on 2012 Lahdessa perustettu digitaalista markkinointia tekevä asiantuntijayritys. Nykyään palvelemme Lahdessa ja Reykjavikissa. Ydintoimintaamme on WordPress-verkkosivujen toteuttaminen ja kehittäminen, sekä löydettävyyttä ja tuloksellisuutta luovat tukipalvelut sosiaalisen median markkoinnista hakukoneoptimointiin ja Google Ads -mainontaan. Palvelulupauksemme on toimia läpinäkyvästi ja reilusti, ilman kapulakieltä ja asiakkaan parhaaksi.

Sanavarma yrityksenä

Alusta alkaen yrityksemme toimintafilosiaan on kuulunut toimia niin, kuin asikkaalle on parhaaksi. Olemme ylpeitä pitkistä asikassuhteistamme, joiden ylläpitämisessä välillä venytään yli tyypillisen palveluiden rajojen. Yrittäjien ja johtajien kanssa toimiessa on selvää, että paraskaan suunnittelu ei aina pelasta viime hetken pyynnöiltä tai yllättäviltä käänteilltä: silloin omassa nurkassa on hyvä olla joku, joka vastaa puhelimeen ja pystyy hoitamaan asiat ripeästi kuntoon.

Kiitosta saanut asiakaslähtöisyytemme tarkoittaa myös sitä, että toimintamme on kaikin puolin läpinäkyvää. Laadukas työn jälki on meille kunnia-asia, sillä haluamme asiakkaidemme onnistuvan omassa liiketoiminnassaan. Emme ole koskaan kokeneet tarvetta sitoa asiakkaitamme määräaikaisiin sopimuksiin, vaan mielummin ansaitsemme kannuksemme työn jäljen kautta.

Pidämme asiakkaitamme arvossa, joka välittyy kaikesta tekemisestämme. Molemminpuolinen arvostus johtaa yhteistyöhön, jota on ilo tehdä, ja jossa molemmat osapuolet voittavat. Pidämme kiinni lupauksistamme ja kannamme vastuun tekemistämme päätöksistä. Uskomme inhimillisyyteen digitaalisessa työssä.

Ai niin, ja vastaamme puhelimeen. Meidän kansssa työskennellessä tiedät aina kehen tulee olla yhteydessä asioiden edistämiseksi.

Sanavarma ♥ WordPress

Olemme kehittäneet WordPressiin omia ratkaisuja ja teeman, jolla olemme myös ansainneet Koodia Suomesta-sertifikaatin. Koodia Suomesta Ry pyrkii edistämään seuraavia arvoja, johon Sanavarma sitoutuu ja joita edistämme arjessamme jatkuvasti:

  • Kehittää suomalaista ohjelmointiosaamista varmistaaksemme edellytykset hyvinvointiyhteiskunnallemme
  • Kannustaa toimijoita yhteistyöhön ja tarjota verkottumismahdollisuuksia
  • Edistää tasa-arvoa ja hyödyntää paremmin osaamispotentiaalia rohkaisemalla aliedustettuja ryhmiä hakeutumaan digitaalisen markkinoinnin, koodauksen ja IT:n pariin.
  • Kehittää suomalaisen ohjelmistoliiketoiminnan kilpailukykyä ja käyttöä niin kotimaassa kuin ulkomailla