Woodly

Woodly® on uudenlainen puupohjainen muovi

Woodly Oy on suomalainen materiaaliteknologiaa kehittävä yhtiö, jonka kaupallinen tuote on uudenlainen puuselluloosaan perustuva muovi – Woodly®. Tuotteena Woodly on granulaattimuotoinen muovirae, jota käytetään muoviteollisuuden raaka-aineena. Tuotteesta on kehitetty useita eri materiaalilaatuja, jotka soveltuvat eri muovinjalostusmenetelmiin ja niiden kautta valmistettuihin lopputuotteisiin. Woodly-materiaalia voidaan turvallisesti käyttää myös elintarvikkeiden pakkaamiseen.

Aloitimme keskustelun Woodlyn kanssa uuden verkkosivun rakentamisesta alkuvuodesta 2020. Ensin tavoitteena oli kehittää olemassa olevaa verkkosivua, mutta sivuston tekniikan analysointi paljasti ratkaisuja, joita olisi ollut työlästä kehittää Woodlyn toivomaan suuntaan. Näin yhteisymmärryksessä päädyttiin sen sijaan rakentamaan kokonaan uusi sivusto, jolle kehitettiin myös kokonaan uusi ulkoasu. Samalla sivuston sisältörakenne kehittyi ja laajeni. Sivuston lay-outista vastasi graafikko Jalo Toivio.

Tekniset tavoitteet

Vanhalla sivulla latausnopeuden hitaus oli ongelma, johon piti uudella sivulla saada parannusta. Osittain latausnopeuden ja osittain Woodlyn päivitystoiveiden vuoksi sivulla päätettiin hyödyntää WordPressiä sekä sen Advanced Custom Fieldsejä, jotka mahdollistavat elementtien monistamisen ja editoinnin, sekä sivuston erikoistoiveet.

Sivusto on toteutettu kolmella kielellä; suomen ja englannin lisäksi mukana on japani, ja enemmänkin voidaan lisätä tarvittaessa.

Sivulle on lisätty myös mm. maailman ylikutuspäivänlaskuri, josta pääsee näkemään reaaliaikaisen tilanteiden eri maiden kulutuksen täyttymisestä vuositasolla.

Katso sivu tästä!

Sanavarma
Sanavarma

Tsekkaa myös nämä:

Perhe-Arte

Sanavarman ja Perhe-Arten yhteinen taival on käynnistynyt vuonna 2013, kun Perhe-Arte etsi verkkosivuilleen tekijää ja on jatkunut siitä asti niin some- ja Google-markkinoinnin, kuin printtimateriaalienkin kehittämisen parissa.

Lukkan

Yhteistyö Lukkanin kanssa käynnistyi kesällä 2020, kun meidät valittiin toteuttamaan Lukkanin brändiuudistusta ja verkkosivustoa.