Sanavarma yrityksenä

Sanavarma

Sanavarma on 2012 Lahdessa perustettu digitaalista markkinointia tekevä asiantuntijayritys. Nykyään palvelemme Lahdessa ja Reykjavikissa.

 

Ydintoimintaamme on WordPress-verkkosivujen toteuttaminen ja kehittäminen, sekä löydettävyyttä ja tuloksellisuutta luovat tukipalvelut hakukoneoptimoinnista Google Ads -mainontaan. Palvelulupauksemme on toimia läpinäkyvästi ja reilusti, ilman kapulakieltä ja asiakkaan parhaaksi.

Sanavarma yrityksenä

 

Alusta alkaen yrityksemme toimintafilosiaan on kuulunut toimia niin, kuin asikkaalle on parhaaksi. Olemme ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme, joiden ylläpitämisessä välillä venytään yli tyypillisten palveluiden rajojen. Yrittäjien ja johtajien kanssa toimiessa on selvää, että paraskaan suunnittelu ei aina pelasta viime hetken pyynnöiltä tai yllättäviltä käänteilltä: silloin omassa nurkassa on hyvä olla joku, joka tarttuu toimeen ja hoitaa asiat ripeästi kuntoon.

 

Kiitosta saanut asiakaslähtöisyytemme tarkoittaa myös sitä, että toimintamme on kaikin puolin läpinäkyvää. Laadukas työn jälki on meille kunnia-asia, sillä haluamme asiakkaidemme onnistuvan omassa liiketoiminnassaan. Emme ole koskaan kokeneet tarvetta sitoa asiakkaitamme määräaikaisiin sopimuksiin, vaan mielummin ansaitsemme kannuksemme työn jäljen kautta.

 

Avoin ja selkeä hinnoittelu on meille päivänselvä perusasia. Asikkaanamme et joudu pelkäämään piilokuluja tai muita ikäviä yllätyksiä hinnoittelussa.

 

Pidämme asiakkaitamme arvossa, joka välittyy kaikesta tekemisestämme. Molemminpuolinen arvostus johtaa yhteistyöhön, jota on ilo tehdä, ja jossa molemmat osapuolet voittavat. Pidämme kiinni lupauksistamme ja kannamme vastuun tekemistämme päätöksistä. Uskomme inhimillisyyteen digitaalisessa työssä.

 

Ai niin, ja vastaamme puhelimeen. Meidän kansssa työskennellessä tiedät aina kehen tulee olla yhteydessä asioiden edistämiseksi.

Sanavarma ♥ WordPress

 

Olemme kehittäneet WordPressiin oman Sanavarma-teeman, jolla olemme myös ansainneet Koodia Suomesta-sertifikaatin. Sanavarma-teema ja muut toteuttamamme teemat ja ratkaisut ovat aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia, eli mikään sopimus, tekniisyys tai käytäntö ei estä toteuttamiemme ratkaisujen kehittämistä asikkaan puolelta myös ilman meitä. Kun ostat Sanavarman ratkaisuja, ostat aina täyden omistusoikeuden kaikkeen toteutettuun sisältöön.

 

 

Koodia Suomesta Ry pyrkii edistämään seuraavia arvoja, johon Sanavarma sitoutuu ja joita edistämme arjessamme jatkuvasti:

 

  • Kehittää suomalaista ohjelmointiosaamista varmistaaksemme edellytykset hyvinvointiyhteiskunnallemme
  • Kannustaa toimijoita yhteistyöhön ja tarjota verkottumismahdollisuuksia
  • Edistää tasa-arvoa ja hyödyntää paremmin osaamispotentiaalia rohkaisemalla aliedustettuja ryhmiä hakeutumaan digitaalisen markkinoinnin, koodauksen ja IT:n pariin
  • Kehittää suomalaisen ohjelmistoliiketoiminnan kilpailukykyä ja käyttöä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

 

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Mikko Blomberg
Projektipäällikkö
mikko.blomberg@sanavarma.fi
044-523 1358

 

Laita viestiä ja sovitaan palaveri!

 

    X

    Miten voimme auttaa?